Skip to content

Tilia - 1.2

Moerstraat 3 1.2, 9230 Wetteren
Appartement
3 chambres
#Salles de bains #VALUE
Année de construction 2023
142m² surface habitable
Stap binnen in Residentie 'Tilia', een boeiend nieuwbouwproject dat ultiem comfort en duurzaamheid combineert in het bruisende centrum van Wetteren. Met slechts 7 exclusieve appartementen en 9 parkeerplaatsen biedt 'Tilia' een intieme woonsfeer met een moderne twist.

Stap binnen in deze woning via een ruime inkomhal die uitnodigt tot verkenning. Grote ramen zorgen voor een overvloed aan daglicht in de open keuken, eetplaats en leefruimte, waardoor een heldere en uitnodigende sfeer ontstaat. Deze ruime leefruimte biedt directe toegang tot niet één, maar twee royale terrassen, perfect voor binnen-buiten leven.

De volledig uitgeruste keuken omvat een kookplaat, afwasmachine, oven, koelkast, spoeltafel en dampkap, en vormt het hart van het huis met functionaliteit en stijl.

Dit appartement biedt niet minder dan drie comfortabele slaapkamers, elk met toegang tot het terras, waardoor een vleugje buitenleven naar elke slaapkamer wordt gebracht. De twee badkamers, voorzien van een douche, lavabomeubel met spiegel en subtiele indirecte verlichting, dragen bij aan het comfort.

Praktisch gemak wordt geboden door een apart hangtoilet en handwasbakje, een berging met wasmachine- en droogkastaansluiting, en een aparte technische ruimte.

De vloeren zijn zorgvuldig gekozen: vloertegels sieren de inkom, gang, wc, badkamer, berging, living en keuken, terwijl de badkamer luxueus is afgewerkt met faïencetegels tot aan het plafond. In de slaapkamers zorgt laminaat voor een warme en gezellige sfeer.

Dit appartement biedt niet alleen ruimte, maar ook twee zeer ruime terrassen (22,09 en 24,28 m²), ideaal om te genieten van buitenruimte en het uitzicht.

Het is belangrijk op te merken dat de indeling nog aanpasbaar is in deze fase. Wil je de keuken op een andere plek met een andere indeling? Dit is nog mogelijk om te voorzien.

Proposition financière de nos professionnels

Loyer par mois € 1055
Contribution propre (20% arrondi du total) € 98.000

Localisation

Type de maison Appartement
Chambres à coucher 3
Salles de bains 2
Année de construction 2023
Surface habitable 142m²

Zone d'inondation Non communiqué
Désignation urbaine Zone d'habitat
Permis de construire Oui
Permis de lotissement Non
Assignation à comparaître Non
Rechterlijke beslissing Non communiqué
Préemption Non

Contacter Altro Projects

Plus d'informations?

Vous souhaitez plus d'informations ? N'hésitez pas à contacter nos professionnels de l'immobilier expérimentés. Grâce à leur connaissance approfondie du marché immobilier, ils sont le partenaire idéal pour vous guider dans votre recherche.