Skip to content

Riant duplex appartement met 3 slaapkamers en ruime zonneterrassen

Lembergsesteenweg 61-63, 9820 Merelbeke
Appartement
3 chambres
Année de construction 2024
156m² surface habitable
Gelegen in het groene Merelbeke, op fietsafstand van het centrum, vindt u dit appartement in het hedendaags nieuwbouwproject genaamd ‘De Lijsters’. Het lichtrijke duplex appartement is ideaal gelegen op de eerste en tweede verdieping van blok B en geniet er van een prachtig uitzicht op de parktuin en het omliggende groen. De ruime terrassen bieden de hele dag zon en bieden unieke zichten op de nieuwe parktuin met grote wadi waarbij de bestaande, inheemse waardevolle bomen blijven behouden.
Het appartement beschikt over drie slaapkamers, een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo, twee toiletten, een voldoende ruime berging en een bijzonder lichtrijke leefruimte met open keuken, eet- en zithoek. Via beide schuiframen is er een directe toegang tot de zonneterrassen van samen liefst 39m². Ondergronds zijn er ruime parkings en handige bergingen voorzien. Tevens is er een vlot toegankelijke fietsenberging op het gelijkvloers. Het gebouw onderscheidt zich naast haar sublieme ligging en hoogstaande architectuur, door haar lage energiefactuur en duurzaam karakter. Zo krijgt u een combinatie van vloerverwarming met warmtepompen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Benieuwd naar dit rustig gelegen project vlakbij het centrum van Merelbeke? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via jef@landbergh.be of 09 225 25 24.

Proposition financière de nos professionnels

Loyer par mois € 1500
Contribution propre (20% arrondi du total) € 154.000

Localisation

Type de maison Appartement
Chambres à coucher 3
Année de construction 2024
Surface habitable 156m²

Désignation urbaine Autre
Permis de construire Oui
Permis de lotissement Non communiqué
Assignation à comparaître Non
Rechterlijke beslissing Non communiqué
Préemption Non communiqué

Contacter Landbergh

Plus d'informations?

Vous souhaitez plus d'informations ? N'hésitez pas à contacter nos professionnels de l'immobilier expérimentés. Grâce à leur connaissance approfondie du marché immobilier, ils sont le partenaire idéal pour vous guider dans votre recherche.